Archive

Archive for March, 2010

سال ببر برای سیاتمداران ایرانی

فروردین ۲م, ۱۳۸۹ No comments

پیشاپیش عرض می کنم که این مطلب صرفا یک مطلب شوخی به مناسبت ایام نوروز است.

احمدی نژاد سال میمون، موسوی سال مار، کروبی سال گاو، خاتمی سال بز، رضایی سال اسب، رحیم مشایی سال موش و لاریجانی سال خروس

این روزها حتما شما هم دیدید که بازار طالع بینی ها داغ است. البته طالع بینی و فال برای مردمی که دچار انواع فشارهای روانی و معیشتی هستند، بهترین راه فرار است.

chini.gif (463×457)

داشتم یکی از این متن ها که به وضعیت کواکب و متولدین هر سال  پرداخته، را که در مسنجر برایم فرستاده بودند می خواندم، به نظرم رسید که بالاخره سیاستمداران ما هم مثل مردم عادی صفحات اینترنت را احتمالا مرور می کنند، اگرهم نه، حتما روزنامه دولتی ایران و مجله موفقیت و… چنین نشریات زردی را مطالعه می فرمایند که در آن فال و طالع بینی چاپ می شود، شاید از این طالع بینی ها هم ببینند. البته در کلوب هم ما از این خزعبلات داریم. در صدا و سیما هم که خدا برکت بدهد، هر سال این نماد سال ها تبلیغ می شوند، حالا نمی دانم، مبنای شرعی هم دارد یا خیر، به هر حال، وقتی صدا و سیما این نمادهای شرق دور را تبلیغ می کند، ما هم به سبب حمایت صدا و سیمای جمهوری اسلامی، خودمان را مجاز دانستیم تا سری به این سایت ها بزنیم!

از حق نگذریم بعضی وقت ها این خزعبلات جالب هم می شوند.

شما متولد چه سالی هستید؟ بگردید پیدا می کنید، برای من که موش بود و با رحیم مشایی هم سالیم ( :دی)

اما بیاییم به چند سیاستمدار جنجالی امسال بپردازیم و ببینیم در طالع آنها در سال جدید ۸۹، یعنی سال ببر، بر اساس طالع بینی چینی، که بنابر اخبار ظاهرا در خود کشور چین خیلی به آن اهمیت می دهند چه خواهد گذشت.

جناب آقای احمدی نژاد

متولد سال میمون

ششم آبان ۱۳۳۵ برابر با  ۲۷ اکتبر  ۱۹۵۶

Mahmoud Ahmadinejad Columbia.jpg

مشخصات کلی متولدین سال میمون:

بد‌جنس، دلیر، با همت، شوخ طبع، حیله‌گر، خود‌خواه، روشنفکر، با‌فرهنگ، سیاستمدار، زیرک و دانا، فرصت طلب. او در حقیقت موجودی خود‌مرکز بین است خلا قیت و اصالت افکار میمون به حدی زیاد است که به راحتی می‌تواند سخت‌ترین مشکلات را بدون ترس و واهمه حل کند او هوش سرشاری دارد.

در سال ببر بر متولدین سال میمون چه خواهد گذشت؟

سال ببر سال سخت و دشواری است. چراکه در این سال تغییرات شغلی هم‌چنین تغییراتی در روابط صورت می‌گیرد. اما فرصت‌های خوبی برای مسافرت و ملاقات با سایر افراد بوجود می‌آید. بهتر است این افراد مراقب بروز تصادف در این سال باشند.

جناب آقای میرحسین موسوی

متولد سال مار

یازدهم اسفند ۱۳۲۰ برابر با ۲ مارس  ۱۹۴۲
Mir Hossein Mousavi in Zanjan by Mardetanha.jpg

مشخصات کلی متولدین سال مار:

جذاب، احساسات، شوخ، زیبا، روشنفکر، فیلسوف، دقیق، حسابگر، اهل خطر کردن نیست، سختگیر، مار وقتش را بیهوده تلف نمی‌کند و کمتر عمرش را با پر‌گوئی و بیهوده‌گوئی از دست می‌دهد و به احساس و درک اولیه‌اش در موارد مختلف ایمان دارد و چون در شناسائی محیط و مردم اشتباه نمی‌کند اغلب قدم صحیح بر‌می‌دارد. حس ششم او همان قدر قوی است که پنج حس دیگر او قوی می‌باشد در مورد امور مالی مار اقبال بلند دارد به سرعت تصمیم می‌گیرد و در راه رسیدن به هدفش آسمان را به زمین می‌آورد و اجازه نمی‌دهد هیچ مانعی در سر راهش قرار گیرد کمک‌کردن به مردم را بزرگترین کار‌ها می‌داند و در امور عشقی با ببر قادر به انجام هیچ کاری نمی‌باشد.

در سال ببر بر متولدین سال مار چه خواهد گذشت؟

سال خوبی از نظر سلامتی و مالی دارند. تعدادی تغییر شغل می‌دهند و تعدادی از نظر شغلی ارتقاء می‌یابند. روابط بسیار خوبی با دیگران برقرار می‌کنند. این افراد نیز باید مراقب سلامت خود باشند تا به آنفلوانزا مبتلا نشوند.

جناب آقای مهدی کروبی

متولد سال گاو

چهاردهم مهرماه ۱۳۱۶ برابر با ۵ اکتبر  ۱۹۳۷
Mehdi Karubi-campagne.jpg

مشخصات کلی متولدین سال گاو:

آرام وصبور کم‌رو و کند و دقیق و صاحب روش متعادل و بی‌اهمیت نسبت به خود گاو هوشیار‌ی‌های طبیعیش را پشت یک چهره‌ی خانگی‌اش پنهان می‌کند او اهل تفکر است و به‌همین دلیل شاید تنهائی را دوست می‌دارد و می‌تواند هدفی را تا سر حد تعصب تعقیب کند میهن‌پرستی افراطی دارد متأسفانه برای گاو عشق چیزی جز یک معمای قابل‌قبول نیست می‌تواند با خروس ازدواج موفقیت‌آمیزی داشته باشد همچنین با موش‌ها نیز و مار و میمون هم می‌توانند در کنار گاو زندگی توأم با آرامشی داشته باشند ولی از ببر و بز باید ترسید.

در سال ببر بر متولدین سال گاو چه خواهد گذشت؟

متولدین این سال در سال ببر دارای محافظ و حامی خوبی هستند و از نظر شغلی سال خوبی را پیش رو دارند. برای افراد متاهل سال خوبی برای فرزنددار شدن است. متولدین این سال نیز باید مراقب سلامتی خود باشند. آنان در این سال بیماری روحی با اضطراب و استرس را تجربه می‌کنند.

جناب آقای محمد خاتمی

متولد سال بز

بیست و یکم مهرماه  ۱۳۲۲  برابر با پنج‌شنبه ۱۴ اکتبر  ۱۹۴۳
Mohammad Khatami.jpg

مشخصات کلی متولدین سال بز:

شیک پوش، جذاب، هنرمند، خجالتی، مطبوع و دلپذیر، مذهبی، خوش‌قلب، دست و دلباز، آرامش‌طلب، عاشق گفتگوی هنری، بز، خیال‌باف کمتر از هر کسی به وقت‌شناسی اهمیت می‌دهد، او بدون نظر و قصد دوستانش را می‌رنجاند او می‌تواند صنعتگر و هنرمند خوبی باشد او می‌تواند در کنار گربه، خوک و اسب خوشبخت شود و هیچ موجود دیگری نمی‌تواند در کنار اسب مدت زیادی دوام بیاورد مخصوصاً سگ.

در سال ببر بر متولدین سال بز چه خواهد گذشت؟

در این سال دارای فرشته محافظی هستند که به آن‌ها در زمینه توانگری و شغل کمک شایانی می‌کند. هرچندکه این افراد از نظر فیزیکی و روحی دچار مشکلاتی می‌شوند. به این افراد توصیه می‌شود به کلاس‌هایی هم‌چون یوگا یا مدیتیشن بروند تا از اضطراب‌های آنان کاسته شود. در روابط اینان نیز تغییر محسوسی دیده نمی‌شود و در مجموع کشتی آن‌ها به آرامی حرکت می‌کند.

جناب آقای محسن رضایی

متولد سال اسب

دهم شهریور ۱۳۳۳  برابر با ۱ سپتامبر ۱۹۵۴
Mohsen Rezaee.jpg

مشخصات کلی متولدین سال اسب:

اسب همیشه فوق‌العاده به نظر می‌رسد عاشق مکان‌های عمومی، ورزشکار، شوخ، نکته‌سنج، زرنگ، ناآرام، خودخواه، خود‌دوست، اقتصاد‌دان، به خاطر عشق از همه چیز می‌گذرد. خونگرم هیجانی و نا‌آرام است. اسب با بز و سگ و ببر می‌تواند زندگی خوبی داشته باشد ولی با موش هرگز.

در سال ببر بر متولدین سال اسب چه خواهد گذشت؟

سال ببر، سال خوبی از نظر سلامتی و شغلی است. هم‌چنین آن‌ها از انرژی‌های مثبت و یاری منابع داخلی بهره می‌برند و علی‌رغم این که در روابطشان تغییری دیده نمی‌شود اما زندگی همراه با آرامش و صلح را سپری می‌کنند.

جناب آقای اسفندیار رحیم مشایی

متولد سال موش

آّبانماه ۱۳۳۹  برابر با اکتبر  ۱۹۶۰
Mashai Russia June 2009.jpg

مشخصات کلی متولدین سال موش:

موش زیر نفوذ حالات جاذبه و تجاوز به دنیا آمده است. در نظر اول آرام و متعادل و شوخ جلوه می‌کند ولی مواظب باشید در زیر این چهره‌ آرام و صبور یک روحیه‌ مهاجم و نا‌آرام قرار گرفته است برای مدتی با موشی همخانه و یا همسفر شوید و آن‌وقت کاملاً به روحیه نا‌آرام و مضطرب و انفجارات روحی بی‌موقع او پی خواهید برد. او از ایجاد سر و صدا لذت خواهد برد. خیالبافی‌های موش که اغلب در زمینه نابود‌کردن و خراب‌کردن است گاهی منجر به سازندگی و خلق می‌شود از نظر عشقی و عاطفی موش عاشق میمون می‌شود ولی از اسب باید حذر کند و از گربه هم طبیعتاً به‌ همان دلایل معلوم جانور‌شناسی باید دوری کند.

در سال ببر بر متولدین سال موش چه خواهد گذشت؟

سال ببر را به خوبی سپری نمی‌کنند. اینان باید مراقب سلامتی خود باشند چه از نظر فیزیکی و چه از نظر فکری و روحی. آن‌ها که تلاش و تحرک بیشتری دارند آینده بهتری نیز در انتظارشان است. این بدان معنی است که کسانی که در زمینه فروشفعالیت می‌کنند، می‌توانند موانع بد را پشت سر گذارند.

جناب آقای علی اردشیر لاریجانی

متولد سال خروس

؟؟؟؟  ۱۳۳۶   برابر با ۱۹۵۷
Msc 2009-Friday, 16.00 - 19.00 Uhr-Dett 007 Larijani.jpg

مشخصات کلی متولدین سال خروس:

مغرور لاف‌زن از روی فکر حرف می‌زند، پرهیزکار، صریح‌الهجه، خوش‌لباس، بی‌پروا، رویائی، شجاع، فعال، جمع زن‌ها را دوست دارد گاه برای دفاع از آنچه که می‌گوید حالت حمله پیدا می‌کند او با جرات و شجاع است. خروس با گاو و اژدها خوشبخت می‌شود ولی باید از گربه بپرهیزد.

در سال ببر بر متولدین سال خروس چه خواهد گذشت؟

این سال، سالی خوب و سرشار از خوش‌شانسی از نظر مالی و شغلی است. از طرفی آرامش بر روابطشان حکم‌فرماست بدون هرگونه مشکلی. شانس یافتن همسر مطلوب برای افراد مجرد متولد این سال در سال ببر زیاد است و به خانواده افراد متاهل فردی اضافه خواهدشد. این افراد از بیماری مزمن کوچکی رنج می‌برند و بهتر است از هرگونه ریسکی خودداری کنند. بروز یک تصادف نیز برای آنان پیش بینی می‌شود.

************

تمامی مطالب این پست از اینجا (مشخصات کلی http://www.niksalehi.com/chini.php ) و اینجا(سال ببر برای متولدین هر سال http://www.irannaz.com/news_detail_7359.html ) برداشته شده است.

بررسی وضعیت رابطه تجاری رسمی دو کشور ایران آمریکا از سال ۱۳۸۰ تا دیماه ۱۳۸۸

اسفند ۱۹م, ۱۳۸۸ ۱ comment

ترازی که تراز نیست

 

مبادلات تجاری ایران و آمریکا طی 8 سال
مبادلات تجاری ایران و آمریکا طی ۸ سال. پرچم آمریکا نماد واردات این کشور به ایران و پرچم ایران نماد واردات ایران به آمریکا.

 

در آمار گمرک، فقط اعداد و ارقام هستند که می توانند تعیین کننده باشند. اتفاق جالبی است؛ رشد چشم گیر واردات و کاهش قابل توجه صادرات به دشمن شماره یک کشور یعنی ایالات متحده آمریکا طی چهار تا پنج سال اخیر. آمار رسمی گمرک جمهوری اسلامی ایران حکایت از آن دارد که در سال های ۸۰ تا ۸۵ صادرات کشور به امریکا، اگر بیشتر از واردات نبوده، کمتر هم نبوده است.  یعنی صادرات ما به آمریکا به میزان وارداتمان از آن کشور میچربیده.

روندی که در سال های ۸۴ و ۸۵ آرام آرام متوقف می شود و نهایتا در سال ۸۷، به اوج خود می رسد. در این سال نسبت واردات و صادرات که در سال های ۸۰ تا ۸۴، به نفع ایران تنظیم شده بود، کاملا معکوس شده و فاصله صادرات و واردات دو کشور متخاصم به حدود ۵۰۰ میلیون دلار رسید. در اینجا به مبادلات تجاری دو کشور متخاصم ایران و آمریکا پرداخته ایم.

 

 

سال ۱۳۸۰

در این سال، صادرات ما به آمریکا، بیش از وارداتمان بوده و فاصله این دو حدود ۵/۳۳ میلیون دلار بوده است. در این سال ، عمده اقلام وارد شده به کشور از ایالات متحده آمریکا را، ابزار و ماشین آلات پزشکی پیشرفته، ماشین آلات صنعتی و دارو تشکیل می دهد، در همین سال، بخش عمده صادرات ایران به آمریکا را فرش، خاویار، محصولات کشاورزی نظیر خرما و خیار، فرآورده هایی نظیر کنسور ماهی تن، مبلمان و.. بوده است. حجم کل صادرات از ایران به آمریکا حدود ۵/۱۰۷ میلیون دلار، و حجم واردات ما از این کشور ۸/۷۳ میلیون دلار بوده است. در این سال آمریکا دررتبه ۳۳ از بین ۱۱۰ کشور وارد کننده کالا به ایران قرار دارد و دهمین کشور وارد کننده از ایران از بین ۱۱۷ کشور به شمار می رود.

 

سال ۱۳۸۱

در سال ۸۱، همچنان که واردات از کشور آمریکا به کشور کاهش میابد، صادرات به این کشور افزایش میابد. بر اساس اسناد، اختلاف بین صادرات و واردات در این سال برابر با ۶۴ میلیون دلار است. در این سال، عمده صادرات ایران به آمریکا را، فرش و گلیم، خاویار و میگو و زعفران و تولیدات کشاورزی تشکیل می دهد و از طرف دیگر، در این سال نیز مثل سال قبل، اقلام وارداتی به ایران از آمریکا را انواع ماشین آلات و داروهای پزشکی تشکیل می دهد. در این سال، میزان صادرات به آمریکا حدود ۷/۲۴ میلیون دلارافزایش داشته و در مقابل، میزان واردات از این کشور ۷/۵ میلیون دلار کاهش نشان می دهد.

آمریکا دوازدهمین کشور مقصد صادرات کالا از ایران در سال ۸۱ به ایران بوده است که  8/2 درصد از کل صادرات ایران را به خود اختصاص داده است. از طرفی، ۳/۰ درصد از کل واردات به ایران از طریق آمریکا انجام شده است، که آمریکا سی و سومین کشور وارد کننده کالا به ایران بوده است.

 

 

سال ۱۳۸۲

روند رشد صادرات به آمریکا و کاهش واردات از آن در سال ۸۲ با شدت بیشتری ادامه میابد. اگر از ادبیات برخی از گروه های سیاسی استفاده کنیم، این سال سال عزت مبادلات تجاری بین ایران و آمریکاست. چراکه در این سال، میزان واردات ایران از آمریکا به کمترین سطح و میزان صادرات به آن به بالاترین سطح خود طی ۸ سال گذشته می رسد.  در سال ۸۲، میزان صادرات ایران به آمریکا با ۷/۵  میلیون دلار افزایش به رقم بی سابقه ۱۳۸ میلیون دلار می رسد و در مقابل، میزان واردات ایران از آمریکا با ۹/۱۰ میلیون دلار کاهش به رقم ۲/۵۷  میلیون دلار می رسد که در ۸ سال گذشته بی سابقه بوده است.  در این سال، اقلام عمده ای که از ایران به آمریکا صادر شده است عبارتند از: فرش و گلیم و سایر کفپوش ها، میگو و خاویار، زعفران، طلاجات و نقره جات و… و در مقابل نیز از آمریکا کالاهایی چون خمیر چوب و سایر فراورده های مشابه، ماشین الات و مواد شیمیایی به کشور وارد شده است.

در این سال، واردات کالا از آمریکا با ۱/۰ درصد کاهش به ۲/۰ درصد از کل واردات سال ۸۲ می رسد، آمریکا سی و نهمین وارد کننده به ایران است. در مقابل، با ۵/۰ درصد کاهش، رتبه آمریکا، با دو چله صعود در بین کشورهای مقصد صادرات ایران به دهمین کشور می رسد.

 

 

سال ۱۳۸۳

اگرچه در این سال همچنان صادرات ایران به آمریکا بیش از واردات ما از آن کشور است، اما در این سال فاصله این دو رو به کاهش گذاشت؛ همزمان با کاهش صادرات به آمریکا، واردات ما از این کشور رو به افزایش می گذارد.

با اینکه در سال ۸۲ سطح مبادلات تجاری دو کشور مورد بحث به نحو چشمگیری ـ به نفع ایران ـ مطلوب بود، اما در سال ۸۳ میزان صادرات به آمریکا با ۴/۳۷  کاهش به رقم ۱۰۰ میلیون دلار رسید و در مقابل میزان واردات از کشور آمریکا به ایران با ۸/۲۰ میلیون دلار افزایش به میزان ۱/۷۸ میلیون دلار میلیون دلار می رسد. صادرات و واردات نسبت به سال ۸۱ به ترتیب (۷/۳۱) و ۹/۹میلیون دلار تغییر داشتند. در این سال هم به سیاق سال ها گذشته، اقلام صادراتی به آمریکا عبارت اند از: فرش و گلیم، میگو، زعفران و پسته و کالاهای وارداتی را نیز اقلامی نظیر انواع دارو، موادغذایی و برخی وسایل مورد استفاده در محاسبات تشکیل می دهند. در سال ۸۳، سهم آمریکا از صادرات ایران ۴/۱ درصد و سهم ایران از واردات آمریکا ۲/۰ درصد است.

 

رنگ قرمز صادرات به آمریکا و رنگ آبی واردات از آمریکا
رنگ قرمز صادرات به آمریکا و رنگ آبی واردات از آمریکا

۱۳۸۴

طی این سال، میزان واردات و صادرات دوباره به وضعیت سال ۱۳۸۰ بازگشته است. در سال ۸۴ کشور ما از آمریکا ۹۸ میلیون دلار کالا وارد کرده است که نسبت به سال گذشته ۹/۱۹ میلیون دلار افزایش و نسبت به سال ۸۰ ـ یعنی نقطه آغاز این دوره ۸ ساله ـ ۲۴ میلیون دلار افزایش داشته است. در مقابل نیز، میزان صادرات ایران به آمریکا با ۵ میلیون دلار افزایش نسبت به سال قبل و ۵/۲ نسبت به سال ۸۰ برابر با ۱۰۵ میلیون دلار بود.  در این سال، اقلامی چون زعفران و محصولات خوراکی دریایی رتبه خود را در لیست اقلام صادراتی به آمریکا به طرز محسوسی از دست دادند. به طوری که در این سال، زعفران یازدهمین کالای صادراتی به آمریکا بوده است. از آمریکا نیز دارو و ماشین آلات به کشور وارد شده است. در سال ۸۴، ۲/۰ درصد کل کالاهای وارداتی به ایران از طریق آمریکا به کشور وارد شده و در مقابل، صادرات به آمریکا با ۴/۰ کاهش، به یک درصد از کل صادرات ایران می رسد.

 

1385

سال ۸۵، در واقع سال پایان دوران طلایی مبادلات تجاری ایران و آمریکا در بازه زمانی ۸ ساله است. در این سال، آمارها سیری را اغاز می کنند که تا به حال نسبتا ادامه دارد و به طرز قابل توجهی کفه، صادرات و واردات ایران و آمریکا به نفع آمریکا سنگینی می کند. در این سال، ۵/۱۱۱ میلیون دلار کالا از آمریکا به ایران وارد شده است، این یعنی ۴/۱۳ میلیون دلار افزایش نسبت به سال ۸۴، البته در مقابل نیز میزان صادرات ایران به آمریکا ۹/۱۱۵ میلیون دلار بوده، که حدود ۱۰ میلیون دلار نسبت به سال گذشته افزایش داشته است، به بیانی دیگر، افزایش واردات نسبت به افزایش صادرات ۴/۳ میلیون دلار بیشتر بوده است.

در بین اقلام عمده صادراتی به آمریکا، دیگر از محصولات دریایی خبری نیست، زعفران بازهم افت رتبه داشته و به رتبه سیزدهم رفته و عمده کالاهای صادراتی به آمریکا را فرش و محصولاتی نظیر خشکبار تشکیل می دهند. در مقابل نیز اقلامی چون خمیرچوب، دارو و برخی ماشین الات به کشور وارد شده است، نکته قابل توجه واردات مستقیم حدود ۱۳ میلیون دلار سیگار از آمریکا به کشور است که در سال های قبل سابقه نداشته است.

در این سال، صادرات ایران به آمریکا نسبت به کل صادرات، بازهم کاهش میابد و با  1/0 درصد کاهش به زیر یک درصد و ۹/۰ درصد می رسد. در مقابل واردات از آمریکا بدون تغییر ۲/۰ درصد از کل واردات را به خود اختصاص داده است.

 

1386

سال ۸۶، سال آغاز افتراق صادرات و واردات بین دو کشور به نفع آمریکاست. در این سال، میزان واردات از آمریکا به رقم ۱۷۰ میلیون دلار می رسد که تا زمان خودش بی سابقه بوده، البته چنان که در ادامه آمده است، این روند در سال بعد به شدت سیر صعودی خود را ادامه می دهد. به هر تقدیر، در این سال، واردات از آمریکا نسبت به سال گذشته ۵/۵۸ میلیون دلار و نسبت به ابتدای دوره مورد بحث در این گزارش یعنی سال ۸۰ ،  96 میلیون دلار افزایش داشته است. در مقابل صادرات ایران به آمریکا با ۲۸ میلیون دلار کاهش به ۹/۸۷ میلیون دلار رسیده است. در این سال، خمیر چوب، دارو و ادوات پزشکی عمده کالاهای وارداتی به کشور را تشکیل می دهند. نکته قابل توجه در این سال، واردات ۹/۱۱ میلیون دلار قطعات هواپیما و هلی کوپتر (ذیل تعرفه۸۸۰۳۳۰۰۰) به کشور است، با توجه به تحریم ها و… واردات این دست کالاها مورد توجه قرار گرفته که در رتبه چهارم نیز قرار دارند.

در این سال، ۲۶۹ هزار دلار طلاجات و نقره جات به آمریکا صادر شده، از طرفی دیگر، رتبه زعفران در لیست اقلام صادراتی به آمریکا بازهم سقوط کرده و در رتبه بیست و چهارم قرار گرفته است. در مقابل، پسته در رتبه سوم قرار دارد. اما روندی که در این سال آغاز شد، ادامه یافت و به طرز بی سابقه ای واردات از آمریکا به کشور افزایش و صادرات کاهش یافت.

در این سال، واردات از کشور آمریکا ۱/۰ درصد نسبت به کل واردات رشد دارد و در مقابل، صادرات ایران به این کشور با ۳/۰ درصد کاهش به ۶/۰ درصد نسبت به کل واردات می رسد.

 

1387

سال ۸۷ را می توان بهترین سال برای آمریکایی ها و بدترین سال برای ایرانی ها دانست. در این سال، میزان واردات از آمریکا به رقم بی سابقه ۱/۵۶۳  میلیون دلار رسیده که نسبت به سال قبل ۱/۳۹۳ میلیون دلار افزایش داشته، نسبت به ابتدای دوره مورد بحث در این گزارش ۲/۴۸۹ میلیون دلار افزایش و ۶/۴۱۰ میلیون دلار بیشتر از میانگین واردات از آمریکا (برابر با ۵/۱۵۲ میلیون دلار) در این دوره است.

در مقابل نیز، صادرات به آمریکا با ۲۳ میلیون دلار کاهش به رقم بی سابقه ۸/۶۴ میلیون دلار می رسد که نسبت به ابتدای دوره مورد بحث  6/42 میلیون دلار کاهش و نسبت به متوسط این دوره(برابر با ۵/۱۰۶میلیون دلار) ۶/۴۱ میلیون دلار کاهش داشته است.  در سال ۸۷ سیر سقوط صادرات به آمریکا ادامه دارد، اینبار با ۲/۰ درصد کاهش، میزان صادرات ایران به آمریکا در بین تمامی کشورهای مقصد به ۴/۰ درصد می رسد. در مقابل نیز با ۷/۰ درصد رشد، واردات ایران از آمریکا برای اولین بار طی ۸ سال گذشته به یک درصد از مجموع واردات می رسد.

این روند در سال ۸۸ نیز ادامه یافته است، هرچند آمار قطعی واردات و صادرات امسال منتشر نشده است، اما آمار  گمرک تا دیماه نشان میدهد که هنوز روند واردات و صادرات به ابتدای دوره هشت ساله مورد بحث در این گزار نرسیده است. بر اساس این اطلاعات، میزان واردات ما از کشور آمریکا از ابتدای امسال تا دیماه ۵/۱۸۵میلیون دلار بوده و در مقابل ۴/۷۴ میلیون دلار از ایران به کشور آمریکا انواع کالاها صادر شده است.

 

 

 

رتبه آمریکا در صادرات

 

رتبه آمریکا

وضعیت

درصد از کل صادرات

میزان صادرات به آمریکا

میزان کل صادرات به سایر کشورها

۱۳۸۰

۱۰

۵/۲ درصد

۱۰۷۵۱۹۶۱۱

۴۲۰۴۴۲۹۴۴۷

۱۳۸۱

۱۲

۳/۰

۸/۲ درصد

۱۳۲۲۲۸۸۸۳

۴۵۷۹۵۰۹۹۵۷

۱۳۸۲

۱۰

۵/۰-

۳/۲ درصد

۱۳۷۹۲۲۰۹۲

۵۹۲۲۰۱۴۷۷۹

۱۳۸۳

۲۱

۹/۰-

۴/۱ درصد

۱۰۰۴۸۷۴۵۹

۶۸۰۳۳۹۷۸۸۸

۱۳۸۴

۲۵

۴/۰-

۱ درصد

۱۰۵۰۹۰۵۳۲

۱۰۴۳۹۶۰۰۷۲۸

۱۳۸۵

۲۴

۱/۰-

۹/۰ درصد

۱۱۵۹۵۰۲۹۴

۱۲۸۵۳۴۷۰۷۷۳

۱۳۸۶

۲۹

۳/۰-

۶/۰ درصد

۸۷۹۲۱۱۳۲

۱۵۲۹۰۹۷۵۳۱۰

۱۳۸۷

۳۹

۲/۰-

۴/۰ درصد

۶۴۸۷۹۲۲۴

۱۷۹۶۳۵۸۴۹۵۰

تا دیماه ۱۳۸۸

۳۱

۱/۰

۵/۰ درصد

۷۴۴۵۱۴۱۹

۱۶۷۹۰۱۰۳۱۹۴

 

رتبه آمریکا در واردات

 

رتبه آمریکا

وضعیت

درصد از کل واردات

میزان واردات از آمریکا

میزان کل واردات از سایر کشورها

۱۳۸۰

۳۳

۴/۰ درصد

۷۳۸۸۷۵۲۹

۱۸۰۳۹۸۴۴۲۵۷

۱۳۸۱

۳۳

۱/۰-

۳/۰ درصد

۶۸۱۸۱۶۵۴

۲۲۰۷۶۶۰۲۴۷۰

۱۳۸۲

۳۹

۱/۰-

۲/۰ درصد

۵۷۲۷۸۷۴۴

۲۶۴۵۳۴۶۶۹۹۷

۱۳۸۳

۴۰

۲/۰ درصد

۷۸۱۰۴۲۵۸

۳۵۲۲۶۲۷۲۲۸۹

۱۳۸۴

۳۸

۲/۰ درصد

۹۸۰۷۵۳۱۸

۳۹۱۳۱۶۰۳۳۹۰

۱۳۸۵

۳۸

۲/۰ درصد

۱۱۱۵۲۱۸۳۳

۴۱۵۴۴۱۴۷۰۳۵

۱۳۸۶

۳۲

۱/۰

۳/۰ درصد

۱۷۰۰۳۲۴۲۶

۴۸۳۸۵۸۹۶۴۲۰

۱۳۸۷

۱۹

۷/۰

۱ درصد

۵۶۳۱۵۰۱۳۳

۵۵۶۳۷۶۸۹۲۹۳

تا دیماه ۱۳۸۸

۳۱

۶/۰-

۴/۰ درصد

۱۸۵۴۵۰۴۸۳

۴۱۲۲۳۱۴۶۷۳۱

  • ارقام به دلار
  • کلیه محاسبات بر اساس آمارهای رسمی منتشر شده از سوی گمرک جمهوری اسلامی ایران(در سایت اتاق بازرگانی تهران) اخذ شده است.  
  • این گزارش در روزنامه پول مورخ ۱۹ اسقند ۱۳۸۸، صفحه ۱۵ به چاپ رسیده است.

 

گزارش تصویری حجت سپهوند از توقیف روزنامه اعتمــــاد

اسفند ۱۴م, ۱۳۸۸ ۱ comment
تحریریه اعتماد

میز سیاسی و اقتصادی

میز اقتصادی و سیاسی

میز اقتصادی و سیاسی

میز سیاسی

میز سیاسی

 

دکتر بهزادی سردبیر، با همین ذره بین مطالب را می خواند!!

دکتر بهزادی سردبیر، با همین ذره بین مطالب را می خواند!!میز ادب هنر و صفحه آخر

بچه های اندیشه و ضمیمه

بچه های اندیشه و ضمیمه

ایستاده از رفقای بین الملل، نشسته هم خودمم!!

ایستاده از رفقای بین الملل، نشسته هم خودمم!!

راهروی اعتماد بعد از شنیدن خبر توقیف

راهروی اعتماد بعد از شنیدن خبر توقیف

میز سیاسی

میز سیاسی

دوستان باقی روزنامه ها برای دیدن بچه های سیاسی آمدند

دوستان باقی روزنامه ها برای دیدن بچه های سیاسی آمدند

نیلوفر منصوریان دبیر سیاسی روزنامه(روسری سبز) در حال تماشای روزنامه توقیف شده.

نیلوفر منصوریان دبیر سیاسی روزنامه(روسری سبز) در حال تماشای روزنامه توقیف شده.

کی حوصله چای خوردن داره؟

کی حوصله چای خوردن داره؟

نسل آینده روزنامه نگار، در حال کشیدن مصیبت روزنامه نگاری

نسل آینده روزنامه نگار، در حال کشیدن مصیبت روزنامه نگاری

میز حوادث و همسران حادثه :دی

میز حوادث و همسران حادثه :دی

بچه های صفحه آرایی، گیریم که روزنامه نگاران خطایی کردند، اینها به چه گناهی بیکار شدند؟

بچه های صفحه آرایی، گیریم که روزنامه نگاران خطایی کردند، اینها به چه گناهی بیکار شدند؟

نگهبان دم در، مثل همیشه روزنامه در دست، شب عید است و بیکاری!!

نگهبان دم در، مثل همیشه روزنامه در دست، شب عید است و بیکاری!!

——————————————————————————————

اعتماد هم توقیف شد. مثل شرق، هم میهن، سرمایه، حیات نو، آرمان، کلمه، شهروندامروز، ایراندخت و….. شاید اشتباه بعضی ها باشد. روزنامه فقط آن برگه های کاغذی نیست، روزنامه یعنی قلم بچه هایی که می نویسند و خوشبختانه از این قلم ها زیاد هست. روز به روز هم قلم های تازه ای در میان.

انشالله جای جدید، اسم جدید، دنیای جدید….

[+] زحمت عکس ها رو حجت سپهوند کشیده.