درباره من

April 17th, 2021 Leave a comment Go to comments

امیرهادی انواری هستم. روزنامه نگار سابق. در حوزه های سیاسی، اقتصادی، جامعه و فرهنگ و هنر فعالیت کردم. کارم رو اوایل دهه ۸۰ در روزنامه دنیای اقتصاد شروع کردم. و بعد از اون:

در روزنامه های: شرق، آرمان، اعتماد، هم میهن، کارگزاران، اعتمادملی، جهان صنعت، ،پول و …

مجلات:شهروند امروز، چلچراغ، ایراندخت، پیک سبز، همشهری ماه و….

سایت های: بازتاب، آینده نیوز، فرارو،  و عصر ایران فعالیت میکردم.

مدتی در روزنامه دنیای اقتصاد به عنوان معاون سردبیر ضمیمه دنیای اقتصاد فعالیت داشتم. بعد از آن مدتی دبیر گروه اقتصادی خبرگزاری ایلنا بودم.

در اولین مجمع عمومی انجمن صنفی کارگری روزنامه نگاران استان تهران به عنوان بازررس انتخاب شدم اما بعد از مدتی به دلیل کارشکنی ها و دخالت های دولت، به همراه هیات مدیره منتخب استعفا کردم.

حدودا از سال ۹۶ مجموعه ای به نام شمارسانه را تاسیس کردم که با بچه های علاقمند به کار چندرسانه ای در شهرستان ها همکاری داشتم.  در وبلاگم عموما مطالبم که در نشریات یا سایت ها منتشر شدند را می گذارم تا هم آرشیو بشن و هم از این رهگذر بتونم نظرات بینندگانش رو بدونم.

متاسفانه دامنه من به آدرس سایت www.anvarionline.com در زمستان سال ۱۳۸۸ فیلتر شد. پس از اون نتونستم دامنه را رفع فیلتر کنم بنابراین با این دامنه در خدمت شما هستم.

من بی طرف نیستم، هیچ وقت هم بی طرف نبودم؛ تلاشم این است که طرف درست بایستم.

اگر به وبلاگ من سر زدید ازتون متشکرم. پذیرای نقدهای شما هستم.

هر مطلبی از این بلاگ نقل بشه، تمنا دارم که با ذکر آدرس و نام این اتفاق بیافته، این یه بحث کاملا اخلاقی!!

  1. جناب انواری
    تیر ۲۷م, ۱۳۸۹ at ۱۰:۱۵ | #1

    اگر تمام گفته های شما درباره اعتراض دکتر احمدی نژاد به انتخابات های گذشته و در ۱۰ سال پیش درست باشد باز احمدی نژاد دستش از یک نظر جلو است و آن اینست که احمدی نژاد در آن زمان باعث ایجاد اختشاش نشد و این همه بی آبرویی که آقایان موسوی و کروبی به بارآوردند به بار نیاورد نکته دوم اینکه اصولا اعتراض کردن که ایرادی ندارد خود رهبر عزیزمان نیز گفتند اعتراض دارید از راه قانونی پیگیری کنید و دیگر اینکه مشکل آقایان فتنه انگیز کنونی اصلا انتخابات نیست اگر بود به فلسطین ، غزه ، عاشورا ،عراق و افغانستان و شعارهای کپی برداری شده “نه غزه نه لبنان جانم فدای ایران” چه کار داشتند اعتراض داشتند اعتراضشان را پیگیری می کردند من که نه خوانده ام و نه شنیده ام و نه مدرکی هست که احمدی نژاد آن روز مردم را به جنگ خیابانی دعودت کرده باشد و اصول نظام را زیر سئوال برده باشد و نکته آخر من مانده ام شما چرا موضوع بسته شده روز نامه سلام را با اینها مخلوت کرده اید شاید با بسته شدن این روزنامه شما هم ضرری کردید بعید نیست . من از شما خواهش میکنم اگر پاسخ مناسبی دارید به آدرس ایمیلم بفرستید majid.shahrabadi@yahoo.com و یک نکته دیگر را نیز یادآور می شوم که اگر افراد مقابل انسان آدمهای خود فروخته ای چون خاتمی ، موسوی و کروبی و لندن نشین ها باشند واقعا آن سخن امام جمعه تبریز درست است که رای دادن به کاندیدای مخالف اینها تکلیف شرعی است . چون اصولا این ها کیان ملکت را به باد می دهند خدا را شکر که مردم از چهره واقعی این ها آگاه شدند احمدی نژاد هر چه که باشد دیگر آب به آسیاب دشمن که نمیریزد .

  2. جناب انواری
    تیر ۲۷م, ۱۳۸۹ at ۱۰:۴۱ | #2

    گوشه ای از خاطرات ناطق نوری : “بحث این بود که روزنامه سلام از دیدگاه قوه قضائیه تخلفی کرده است، سؤال و ابهامات هم همینجا است، بالاخره باید از این آقایان اصلاح‌طلب و قانون‌گرا سؤال کرد که مگر شما نمی‌گویید که باید قانونی عمل کرد، مگر شما نمی‌گویید که کسی در کار دیگری دخالت نکند؟ قوه قضائیه به یک جمع‌بندی رسیده و دارد عمل می‌کند، قوه قضائیه هم هر کاری را که دلش بخواهد نمی‌تواند انجام دهد، ما سلسله مراتب داریم،اگر قایل هستید که قاضی جناحی عمل کرده و تخلف نموده، می‌توان به دادگاه انتظامی قضات شکایت کرد. اگر آنجا هم جناحی است، به رئیس قوه قضائیه و پس از آن به رهبری- که او را نصب کرده- می‌توان شکایت کرد. چرا در این جریان سلسله مراتب مراعات نشد، چرا وقتی جلوی آن روزنامه گرفته شد، عده‌ای مردم را تحریک کردند، مقاله و سرمقاله نوشتند، دانشگاه رفتند سخنرانی کردند و متحصن شدند؟ اینها واقعا از ابهامات است.”

  3. جناب انواری
    تیر ۲۷م, ۱۳۸۹ at ۱۱:۰۰ | #3

    گوشه ای از گفته های سهیل کریمی، روزنامه نگار و مستند ساز”پاییز ۷۷ و غائله قتل های زنجیره ای گزکی بود برای آنهایی که از خرداد ۷۶ دنبال ایجاد آشوب و بلوا در جامعه و نوعی کودتای شبه مردمی بودند. البته مردم خیلی با هوش تر از طراحان آشوب بودند و هیچ واکنشی نسبت به این ماجرا نشان نداده و رسیدگی به آن را به اهلش سپردند. اواخر بهار ۷۸، روزنامه سلام که متعلق به یکی از کهنه سیاسیون ایران بود، سند محرمانه ای از وزارت اطلاعات را درج کرد که در آن به زعم خودشان ثابت می کرد، سعید امامی (یکی از مدیران قدیمی وزارت اطلاعات و از مظنونین قتل های زنجیره ای که اعلام شد در بازداشتگاه خودکشی کرده است) طرح اصلاح قانون مطبوعات را به نمایندگان مجلس پنجم داده است. برای همه محرز بود که روزنامه سلام خودزنی کرده چرا که طبق قانون مطبوعات، درج اسناد محرمانه کشوری، توقیف و لغو امتیاز نشریه را در پی خواهد داشت. “

  4. جناب انواری
    تیر ۲۷م, ۱۳۸۹ at ۱۱:۱۳ | #4

    گوشه ای از گفته های سهیل کریمی، روزنامه نگار و مستند ساز” منظور از نفوذی ها، رخنه کنندگان به ارگان های نظام است باز هم می گویم، بعضی از مدیران اجرایی وقت و مرتبط با موضوع، جزء نفوذی ها بودند که متاسفانه هنوز هم به جرم های محرز آنها رسیدگی نشده است.
    لابد همین حرف ها را زدید که ۴روز و در بحبوحه آن درگیری های خیابانی بازداشت شدید؟
    …تا دو روز اول خودم هم نمی دانستم چرا بازداشت شدم! البته ماموران بازداشت من حکمی از شعبه شش دادگاه انقلاب ارائه کردند، از این جهت که برای پاسخگویی به چند سوال مختصر به دادگاه انقلاب بیا! ولی دقایقی بعد با چشم بسته به جایی نامعلوم منتقل شدم و تنها توانستم چشم بند را داخل سلولم که یک اتاقک دو در یک ونیم متر بود، بردارم و بعد هم بازجویی های طاقت فرسای ۱۱- ۱۰ ساعته .
    افرادی که برایم پرونده ساخته بودند، از همان دست مدیران نفوذی بودند که شما ذکر کردید. در هر صورت بعد از سه روز یکی دیگر از همکاران بنده دست گیر شد و روز بعد بنده با چشم بسته در یکی از خیابان های تهران رها شدم! که بعدا فهمیدم هیچ کس خبر نداشته من کجام، حتی خانواده ام. چند روز بعد هم با عذر خواهی شفاهی قاضی فهیم شعبه شش دادگاه انقلاب که به واقع در آن روزهای سخت، با رفتار پدرانه اش روزنه امیدی برایم محسوب می شد، متوجه شدم توسط واحد عملیات وزارت اطلاعات دست گیر شده ام.”

  5. جناب انواری
    تیر ۲۷م, ۱۳۸۹ at ۱۱:۲۹ | #5

    در ضمن روزنامه سلام را برای چیز دیگری بستند برادر اگر نمیدانید بروید مطالعه کنید اگر هم میدانید چرا با مخلوت کردن حق باطل این طرز تفکر غلط را بین مردم نشر میدهید .

  6. جناب انواری
    تیر ۲۷م, ۱۳۸۹ at ۱۱:۳۲ | #6

    *نویسندۀ مشهور روزنامه‌های زنجیره‌ای، محمد قوچانی چند روز پس از توقیف سلام، تلویحاً اعتراف کرد که قرار بود روزنامۀ صبح امروز نیز نامۀ منتسب به سعید امامی را به چاپ برساند، اما سعید حجاریان با زیرکی این دام را فقط برای روزنامۀ مجمع روحانیون مبارز پهن کرد. در مقالۀ نشاط آمده بود: ” موسوی خوئینی‌ها با انتخاب تیتر روز سه شنبه خود کوشید، یک بار دیگر از ناکارایی سوابق خود در ایجاد حاشیۀ امنیتی برای روزنامه‌اش مطمئن شود. او که مطمئن بود با تصویب اصلاحیۀ قانون مطبوعات، عملاً جریدۀ سلام و دیگر روزنامه‌های اصلاح طلب از ایفای نقش خود باز خواهند ماند، کوشید به یک ریسک خطرناک دست بزند. خطر این ریسک به اندازه‌ای بود که حتی سعید حجاریان نیز صلاح را در آن دانست که چنین بازی خطرناکی را به موسوی خوئینی‌ها بسپارد!” روزنامۀ نشاط ۱۹ تیر ۷۸ یک روز پس از چاپ این خبر، روزنامۀ نشاط از سعید حجاریان به دلیل انتشار این خبر عذرخواهی کرد!

  7. پژمان بهرامیان
    مرداد ۹م, ۱۳۸۹ at ۲۰:۲۹ | #7

    بابا تبریک می گم افرین سراغ قدیمی ها رو نمی گیری عاشق خوبه شماره منو که داری اگه نداری اینه خوشحال میشم ببینمت

  8. مرداد ۲۳م, ۱۳۸۹ at ۱۸:۱۹ | #8

    به نظر من هرکی که رو بلاگفا وبلاگ میسازه هر بلایی سرش بیا حقشه

  9. علی
    مرداد ۲۴م, ۱۳۸۹ at ۱۲:۰۰ | #9

    شما وردپرس و بلاگر رو ول کرید ٰ‌،‌رفتید بلاگفا؟؟؟!!!!

  10. احمد ناصری
    مرداد ۲۸م, ۱۳۸۹ at ۱۰:۲۵ | #10

    آقا سلام خیلی حال کردم با این مطلبی که درباره وایمس ایرانس گذاشتی !!! منم از زخم خورده هام با اجازه !

    دوستان توصیه میکنم هیچکی نخره !!!!

  11. مهر ۹م, ۱۳۸۹ at ۲۰:۱۴ | #11

    salam – hameenjoori rad mishodam bekhater tashaboh famil goftam salami arz konam by

  12. رضا از اهواز مشترک شرکتی ایران ول
    آبان ۲م, ۱۳۸۹ at ۱۷:۲۵ | #12

    از شدت باراحتی اومده بو دم یه وب لاگ بسازم
    که دیدم بابا دمت گرم…..
    بگو من چیکار کنم برات….
    تا کمک کنم تا آبروی ایران ول دزدو درغ گو رو ببریم

  13. آبان ۱۰م, ۱۳۸۹ at ۱۶:۱۲ | #13

    با سلام و عرض ادب. برای شما آرزوی موفقیت و سعادت دارم. امیدوارم با فعالیت مجاهدانی همچون شما، آزادی بیان حداقل در سطح رسانه ها به جامعه ما برگردد. آمین

  14. حسین
    آذر ۴م, ۱۳۸۹ at ۱۹:۰۵ | #14

    از اینکه درباره ابریشمچی اطلاعاتی ارائه کردید ممنونم ولی ایکاش از زوایای مخفی زندگی او هم اطلاعاتی مد دادید.

  15. آذر ۲۳م, ۱۳۸۹ at ۱۶:۱۹ | #15

    جا داره که بگم ای ول به پشتکار . از اون اول که شروع کردم به خوندن : توقیف شده – توقیف شده – توقیف شده.
    اگر فکر میکنید مجله یا روزنامه ای باید توقیف بشه برای مدتی اونجا کار کنیند 😉

    در هر حال ممنون و موفق باشید .

  16. بهمن ۲۳م, ۱۳۸۹ at ۰۲:۵۴ | #16

    آقا جان من شما را به جا انواری مسئول کمیته امداد اشتباهی گرفته ام ببخشید لطفا نامه مرا حذف کنید و درصورتی که حضرتعالی هم تمکن مالی دارید و قصد سهیم شدن در بنای مسجدی در یک روستای فقیر نشین را دارید دستتان را به گرمی فشرده و ار کمک شما استقبال می کنیم

  17. اسفند ۱۳م, ۱۳۸۹ at ۱۶:۴۱ | #17

    سلام مطالبتان بسیار جالب است و واقعا خواندنی هست من میخواستم وایمکس بخرم پشیمون شدم هر کس هم خریده پشیمونه بی در و پیکر تر از ایران وجود نداره یکی(منظور اوپراتور هست)از افریقا بیاد اینجا و پول مردم ایران را اینجوری بخوره.

  18. اسفند ۱۸م, ۱۳۸۹ at ۱۶:۳۲ | #18

    سلام آقای انواری
    من همین امروز از طریق “آینده نیوز” با وبلاگ حضرت عالی آشنا شدم و از این بابت بسیار خوشحالم.
    پیروز باشید.

  19. اسفند ۱۹م, ۱۳۸۹ at ۲۲:۱۱ | #19

    که گویا این آشنایت واسه آینده نیوز خو یمن نبود …

  20. مزدا
    تیر ۲۳م, ۱۳۹۰ at ۲۱:۳۰ | #20

    @جناب انواری
    گویا منظور یکی از به اصطلاح دوستان عزیز از اختشاش, اغتشاش بوده زیرا اختشاش یعنی “اختشاش . [ اِ ت ِ ] (ع مص ) خشاش زمین خوردن . (منتهی الارب ). خوردن حشرات زمین .” و شاید طفلکی ایشان نمیدانسته اند «انتخابات ها» در پارسی معنی ندارد چون در این زبان جمع الجموع مجاز نیست. ضمناً مخلوط با طای دسته دار نوشته میشود! حال مشخص نیست شخصی که نگارش به زبان مادری خود را بلد نیست چگونه پژوهشگری است و تاکنون چطور مطالعاتی داشته و اصولاً با چه اعتماد بنفسی در خصوص «کیان» کشوری که با آن و مردم آن و فرهنگ آن بیگانه است افاضات مینماید.

  21. مرداد ۱۵م, ۱۳۹۰ at ۱۹:۱۹ | #21

    سلام آقای انواری

    از زحمات شما در دنیای مجازی تشکر می کنم
    از شما یک خواهش داشتم اگه ممکن هست اطلاعاتی در خصوص آقای ارسلان فتحی پور نماینده کلیبر و رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس که از یاران نزدیک مشائی و آقای رحیمی هست برایم تهیه کنید معلوم هست در این حلقه های معروف آشنائی دارید..

    موفق باشید و سربلند…..

  22. ایرانی
    مرداد ۲۰م, ۱۳۹۰ at ۰۲:۴۹ | #22

    پروفایل‌تان را بروز نمی‌کنید؟؟
    اعتماد، شرق، شهروند و ….
    ببخشید شما دانشجوی چه مقطعی هستید؟؟؟؟؟

  23. گلشنی
    مرداد ۲۸م, ۱۳۹۰ at ۲۱:۴۰ | #23

    سلام استاد گرامی. کجایید؟؟

  24. افشار
    مهر ۵م, ۱۳۹۰ at ۱۰:۳۳ | #24

    آقا هادی درود
    خوشحالم که در کشور ما وبلاگ نویس هائی همچون شما وجود دارند.
    اوریا فالانچی از وینستون چرچیل پرسید که شما چرا این همه زحمت به خودتون میدید کمپانی هند شرقی رو اون سر دنیا افتتاح میکنید و برای مثال نمیتونید در کنار گوش خودتون مردم ایرلند شمالی یه همچین کاری بکنید.چرچیل پس از لحظهای مکث گفت ما برای این کار به دو چیز احتیاج داریم اکثریت نادان و اقلیت خائن.
    که بنده به شخصه با اولی بیشتر موافقم.پایدار باشید

  25. esi
    مهر ۱۸م, ۱۳۹۰ at ۱۷:۱۵ | #25

    درد اصلی و البته عیرمشترک ملت ما همین بیسوادی و حکیم نمائی در آن واحد است@مزدا

  26. مهر ۱۸م, ۱۳۹۰ at ۲۳:۵۰ | #26

    ایرانی :

    پروفایل‌تان را بروز نمی‌کنید؟؟
    اعتماد، شرق، شهروند و ….
    ببخشید شما دانشجوی چه مقطعی هستید؟؟؟؟؟

    دوست عزیز، ظاهرا برای شما شبهه ایجاد شده که ایا این پروفایل واقعی است یا خیر. مناقشه ای هم نیست، اما در صورت علاقه و کنجکاوی وارد صفحه نخست همین وبلاگ شوید، مطالب منتشر شده در نشریاتی که در بالا ذکر شده اند را ملاحظه خواهید کرد. در ضمن، اگر بیشتر علاقه دارید که اطمینان حاصل فرمایید، شماره فکس و ایمیلتان را درج کنید که رزومه کامل، به همراه شماره شناسنامه و کد ملی و تاریخ تولد و محل صدور و… برایتان ارسال کنم. با تشکر!
    @ایرانی

  27. یه دوست
    آذر ۱۳م, ۱۳۹۰ at ۲۱:۰۹ | #27

    سلام دوست من
    افتخار به تعداد جاهایی که کار کردی و توقیف شده برای من جالب بود اما به نظرم فقط دنبال همینی که بگی جایی کار کردی که بستنش .کسی که دلش برای کشورش میسوزه یک جوری کار میکنه ویک جایی کار میکنه که مفید باشه و حرفش شنیده بشه نه اینکه هر جایی که رفته اونجا رو ببندند.اصلا کاری به دلیلش ندارم اما فکر میکنم فقط می خوای بگی مخالفی با خیلی چیزا.!مبارکت باشه این مخالفت.اما کاری هم جز این بلدی؟

    • آذر ۱۴م, ۱۳۹۰ at ۰۰:۵۹ | #28

      فک میکنم اگر زاویه نگاهتون رو تغییر بدید و اجازه بدید ادم ها خودشون درباره منویاتشون حرف بزنند این سو تفاهم شما بر طرف بشه. من اگر اینطور که شما دوست خوبم می گید فکر یا افتخار میکردم، شک نکنید که مینوشتم. اما در هر صورت بابت این تحلیل و قضاوتتون، هر چند اشتباه بود، اما بابت وقتی که گذاشتید تشکر می کنم.

  28. محمد
    آذر ۲۴م, ۱۳۹۰ at ۱۸:۴۹ | #29

    با عرض سلام خدمت جناب انواری.
    واقعاً خیلی خوشحال شدم که با وبلاگتون خیلی اتفاقی آشنا شدم و مطالب رو مطالعه کردم. واقعاً از وسعت نگاه و شیرینی بیانتون خوشم اومد. در ضمن جریان فکری خوبی هم دارید که البته اگر تعداد شما در این کشور کم نبود مسلماً در این مخمصه گیر نمی کردیم. چون مردم عادی که قدرت تشخیص ضریب تخریب تحریم بر روی کشور در حال توسعه ما رو ندارند و خدا رو شکر هم نمی تونند تشخیص بدهند و مطالعه و جستجویی هم ندارند و نظر هم می دهند.
    در هر صورت خیلی خوشحال شدم که باتون آشنا شدم.
    خیلی خوشحال میشم با هم بیشتر ارتباط داشته باشیم. اگر مایل بودید، نامه ای به ایمیلم بزنید.
    ممنونم
    خدانگه دار

  29. محجوبه
    آذر ۲۸م, ۱۳۹۰ at ۲۲:۲۷ | #30

    سلام آقای انواری
    من اتفاقی باوبلاگتون آشنا شدم، و این باعث خوشحالیه، امیدوارم تو همه ی کارهاتون موفق باشید. یکسال از من بزرگترید ولی خیلی جاها کار کردید، این نشون میده خیلی آدم فعال، مطلع و توانمندی هستید. با آرزوی موفقیت روزافزوون.

  30. امید – اِی – اِل
    بهمن ۱۷م, ۱۳۹۰ at ۰۳:۲۷ | #32

    سلام جناب اقای انواری ،

    بنده از این لحظه بازدید کننده ی دائمی سایتتان شدم .
    با تشکر از سایت خوبتان ؛ انشالله که همچنان پر قدرت ادامه دهید .

  31. محمد
    بهمن ۲۶م, ۱۳۹۰ at ۲۲:۳۳ | #33

    salam aghaye anvari kheli khoshal va masroor shodam ke veblage shoma ro didim na be khater ham sen bodan va na be khater ham soo bodan bazi nazarat faghat be khater DAMANE VA BORD MATALEBI DAR VEBLOGETON ke be mokhatab montaghel mishe . ma mardom salahshor iran yek vijegi moham vali kamtar dide shode darim va oun etelaat tarikhi kam va zaeef e va be hamin khater khyli kolah saremon mire . be har hal MAMNON

  32. قلی پور
    فروردین ۱۶م, ۱۳۹۱ at ۰۰:۵۲ | #34

    موفق باشی دمت هم گرم

  33. matin
    اردیبهشت ۳م, ۱۳۹۱ at ۰۱:۱۷ | #35

    آدم ها دو دسته اند:
    انهایی که سواری می دهند و آنهایی که سواری می گیرند.
    آنهایی که سواری می گیرند نیز دو دسته اند:
    آنهایی که خود سوار کار اند و انهایی که برای مربی، سوارکاری می کنند.
    انهایی که سوارکاری می کنند دنیا را در چنگال خود دارند.
    و انهایی که سواری می دهند و برای دیگران سوار کاری می کنند مغلوب دو دنیایند.

  34. omid
    شهریور ۱۸م, ۱۳۹۱ at ۱۰:۳۱ | #36

    salam aghaye anvari to list nega mikardam hame toghif shodast baradarane moragheb khodet bash.

  35. مهر ۱۰م, ۱۳۹۱ at ۱۴:۰۷ | #37

    امیر دونه به دونی ای
    امیر تک دونه ای

  36. mhrkh
    مهر ۲۶م, ۱۳۹۱ at ۱۲:۱۸ | #38

    چه وبلاگ خوبی .. از قسمت استقلال رای خوشم اومد ..

  37. Anonymous
    بهمن ۲۴م, ۱۳۹۱ at ۰۹:۳۹ | #39

    کاش یک بار دیگر توصیفتان از احمدی نژاد را می خواندید تا ببینیم هنوز هم به این رای و انتخابتان افتخار می کنید یا نه؟ ما که هنوز به رایمان مفتخریم

  38. Anonymous
    اسفند ۴م, ۱۳۹۱ at ۱۴:۲۰ | #40

    سلام
    آقا شما که چیزی نمیدونی چرا حرف مفتمیزنی؟
    کجا محسن اسماعیلی یا وحید جلیلی یا … که امسمشونو تو فارغ التحصیل نوشتی اما صادقین؟
    نمیدونی حرف نزن
    کسیکه که مجبورت نکرده

  39. حامد
    اسفند ۱۲م, ۱۳۹۱ at ۱۹:۵۵ | #41

    راستش رو بخایی به عنوان یک استراتژیست همون اول مه موشتی فلان(توقیف شده) و ….. به پوچ بودنتون پی بردم…..برادر راهی رو رفتی که خیلی ها رفتن

  40. سعید
    تیر ۱۶م, ۱۳۹۲ at ۱۰:۴۳ | #42

    جالب بود

  41. سعید
    تیر ۱۶م, ۱۳۹۲ at ۱۰:۴۴ | #43

    واقعا اطلاعات ارایه شده از پشتوانه بالایی از اطلاعات قرار داره

  42. مولایی
    شهریور ۲۴م, ۱۳۹۲ at ۱۲:۴۰ | #44

    سلام من امارارزش افزوده بخش کشاورزی به تفکیک استانها از سال ۱۳۸۵تا۱۳۹۱ وامارضریب مکانیزا سیون ودرجه مکانیزاسیوازسال۱۳۸۵تا۱۳۹۱ رااهتیاج دارم با تشکر

  43. مولایی
    شهریور ۲۶م, ۱۳۹۲ at ۱۳:۱۳ | #45

    سلام من امارارزش افزوده بخش کشاورزی به تفکیک استانها از سال ۱۳۸۵تا۱۳۹۱ وامارضریب مکانیزا سیون ودرجه مکانیزاسیوازسال۱۳۸۵تا۱۳۹۱ رااهتیاج دارم . خیلی فوری نیاز دارم برای پروژه دانشگاه لطفا به ایمیل بنده ارسال کنید.

  44. مهدیه
    آبان ۲۰م, ۱۳۹۳ at ۰۹:۱۱ | #46

    با سلام و خسته نباشید
    اینجانب دانشجوی ارشد اقتصاد هستم برای پایان نامه خود به آمار ضریب جینی استان ها برای سال ۱۳۸۹ نیاز دارم اگر شما این امار را در اختیار دارید اگر برایتان مقدور می باشد به ایمیل من ارسال کنید. ممنون میشوم
    با تشکر فراوان

  45. چلنگر
    اسفند ۸م, ۱۳۹۴ at ۱۷:۴۶ | #47

    سلام آقای انواری در جایی عنوان کرده اید خاتمی دلار را ۴۸۰ تومان تحویل گرفت و ۸۷۰ تومان تحویل داد تقریبا ۲ برابر یعنی ۱۰۰ درصد افزایش دلار . بعضی سوالات به ذهنم رسید که دوست دارم جواب داشته باشم
    ۱ – آیا این آمار شما درست است ؟ بنده فکر میکنم پایین ۱۰۰ درصد بود
    ۲- در صورتی که آمار شما درست باشد بدون در نظر گرفتن آمار دکتر احمدی نژاد آیا آمار خاتمی قابل افتخار است؟
    ۳- چرا امثالی مثل جنابعالی به ارزش پول ملی غیرت نشان میدهید ؟ چرا به نرخ بیکاری غیرت به خرج نمیدهید ؟
    ۴-به نظر شما عدم افزایش قیمت دلار با وجود تورم به ضرر تولید داخلی نیست ؟
    ۵- به قاچاق اشاره کرده بودید به نظر شما با ارزش بودن ریال باعث افزایش تعرفه و در آخر باعث قاچاق نمیشود ؟

  46. چلنگر
    اسفند ۹م, ۱۳۹۴ at ۱۵:۲۱ | #48

    سلام امکان دارد این مطلب را آنالیز کنید :
    نرخ ارز در شهریور سال ۹۱ ۳۶۰۰ تومان در اسفند سال ۹۴ ۳۴۷۰ تومان
    عدم افزایش نرخ ارز و تورم سبب شده است تا قدرت خرید مردم برای کالاهای خارجی ۲۹ درصد افزایش یابد، ضمن اینکه متاسفانه برای خریدهای داخلی، قدرت خرید ۲۵ تا ۲۸درصد کاهش یافته است.

  47. چلنگر
    اسفند ۹م, ۱۳۹۴ at ۱۵:۲۵ | #49

    سلام در صورتی که برایتان مقدور هست در چند جمله آنالیز نمایید:
    کالای خارجی تورم ندارد و ما اگر نرخ ارز را ثابت نگه‌داریم، یعنی کالای خارجی نسبت به کالای داخلی که با افزایش قیمت همراه است، ارزان‌تر خواهد شد و این به ضرر تولید داخل است

  48. چلنگر
    اسفند ۹م, ۱۳۹۴ at ۱۵:۲۹ | #50

    باز هم جملاتی میبینم که نشان گر این است زمان دکتر روحانی به دلیل افزایش اندک نرخ ارز چه خیانت های بزرگی به کشور شده است و روحانی هم همان اشتباه را تکرار میکند خواهشا توضیح دهید :
    تورم داخلی باعث افزایش قیمت های داخلی و هزینه تولید می‌شود و اگر نرخ ارز را به‌صورت مصنوعی یا با تزریق درآمد نفتی ثابت نگه‌داریم به خارجی‌ها و کالاهای خارجی یارانه پرداخت می کنیم

  49. چلنگر
    اسفند ۹م, ۱۳۹۴ at ۱۵:۴۱ | #51

    ببخشید زمان دکتر خاتمی

  50. چلنگر
    اسفند ۱۶م, ۱۳۹۴ at ۱۲:۲۳ | #52

    مطالبی که بنده ارسال کرده بودند مورد تایید جنابعالی واقع نشد ؟ از اولشم معلوم به مذاقتان خوش نمی یاد . شما خبرنگار سیاسی و اقتصادی بیسواد هستید وهمیشه با جملات روتین که مردم ازشون خوششون میاد سعی در معروف شدن دارید ولی من خرابتون میکنم

  51. یه دوست قدیمی
    مهر ۱۹م, ۱۳۹۵ at ۱۵:۲۹ | #53

    چه فایده بی مرامی دیگه آمار رفقای قدیمی رو نمیگیری ….

  52. محمد فیروزی
    فروردین ۲۸م, ۱۴۰۰ at ۰۱:۰۷ | #54

    کارتان درسته.